Jag heter Irma och jag är utbildad Ayurvedisk hälsorådgivare och terapeut, NLP MASTER Coach / practitioner och Life coach ( livscoach)

Jag har varit involverad i personligt tillväxtarbete och Ayurveda-världen i många år och resultatet av det är mitt företag “Ayurveda Center Ganesh”.

Jag har en helhetssyn som ser alla som en unik individ.

Eftersom jag är en integrerad rådgivare (Ayurveda – NLP – Life coach) använder jag en rad tekniker och under sessionen arbetar vi tillsammans för att ta reda på vad som är bäst för dig som individ för att hjälpa dig att gå igenom dina utmaningar. Det är värdefullt för alla att kunna få denna kunskap, så att vi gör bättre val för en bättre balans i livet.

Tänk om du skulle kunna förändra ditt liv på några timmar ..

Varför skulle du inte?

Känns det som om du lever bakom en mask av lycka och tillfredsställelse när det inte är så du känner dig inne? Är du din egen fånge?

Ibland fastnar vi i ett liv och det ger oss inte allt vi skulle vilja.Du har gjort dt i flera år och så att du inte märker att det inte verkligen gör dig lycklig. En dag vänder du dig och där är det. Ditt liv på plats men det gör dig inte lycklig ändå.Att inte leva riktigt mot oss själva är hårt arbete och mycket dränerande.Finns det något i dig själv eller ditt liv som du vill ändra? Du kanske inte vet hur du gör förändringen eller inte känner att du har styrkan att göra det ensam. Du kanske inte ens vet vad som är fel och så vet inte vad som behöver ändras.

Upplever du några av dessa saker? Letar du efter hjälp men känner att du inte vet vem du ska vända dig till?

Varmt välkommen att boka dig eller kontakta mig.

Varmt välkommen önskar Ayurveda Ganesh

info@AyurvedaGanesh.com

Ayurveda Center Ganesh

Norrbäcksgatan 27
21624 Malmö (Sverige)